Senaste inläggen

Av Ubitt - 18 september 2012 15:19

Bror min såg för några år sedan detta lusthus farandes på allmän väg... exakt likadant som vårt, men det är ett annat, för vårt står därnere på ängen...  och det satte vi ihop själva!  


ANNONS
Av Ubitt - 18 september 2012 15:16

Idag har jag gjort ett (rätt valhänt) försök att klippa "babylejon-frisyr" på Theo, för att om möjligt dölja hans tilltagande midjemått...  he he    Lyckat?  Njaa, sådär....  


Men huvudet är jag nöjd med!

 

ANNONS
Av Ubitt - 17 september 2012 07:08

Det finns bilder som etsar sig fast på näthinnan, i själen, bilder som vägrar att blekna och som gör sig påminda om och om igen, speciellt nattetid.


Barnet som skrikande springer på byvägen i Vietnam, halvt uppbränd av napalm...

Hajen i ett naturprogram som fiskarna skar av fenorna på och slängde tillbaka i vattnet, levande...

Mörkhyade storasystern med jätteögon och svältmage, med lilla skelettbebisen i famnen...

Hästarna som låg huller om buller med brutna ben i slakttransporten till sydeuropa

Huvudet på den dammiga vägen, nånstans i Fjärran Östern...

Hästhuvudet i sängen i filmen Gudfadern...

Det röda vattnet där i Danmarksbukten, där man jagat in en flock delfiner och människorna slaktade dem med långa knivar under skratt och skrik...

Och en bild som jag inte såg, men ändå såg när den beskrevs för mig, av den lilla labradorvalpen som krokades fast i munnen och levande användes som fiskbete, med stel och skräckslagen blick...


Så många bilder

Så mycken grymhet


Det är bilder jag inte behöver för att påminnas om att människan är det grymmaste djuret!

Hur jag skäms för att kalla mig människa!

Jag sätter inte in någon bild här


Av Ubitt - 16 september 2012 18:28

- så kan det ta en evighet...

                   *

De går helst på ett och samma ställe, och håller man bara rent där så blir det en enda toaplats i hagen! När pojk-alpackorna kissar så vinklar de penisen snett bakåt, så att både Nr 1 och Nr 2 kommer på samma ställe. De kissar och kissar, tycks som om det aldrig tar slut, det kan ta flera minuter.

                  *

Har en alpacka gjort ett toalettbesök, så vill de andra också, och då står de i kö för att komma till, en efter en. Mycket praktiskt, det tar bara några minuter för mig att hålla rent efter mina tre prinsar, per dag!

Här MIghty Quinn som gör ifrån sig:  Han har vinterullen kvar , bilden är från april i år.  

Av Ubitt - 14 september 2012 13:35

Jag vandrade upp till Expert med min superintelligenta icke-önskvärda hårddisk, och jag behövde inte ens bli upprörd, de bytte den direkt! Till en alldeles normal som jag styr själv.


Ibland går det smidigt.

Av Ubitt - 14 september 2012 09:08

När jag packade upp den STORA externa HD jag köpte igår, visade det sig att jag inte alls fått en "normal" HD där jag kan lägga in mina bilder, utan ett självtänkande litet monster som ska stå anslutet FÖR JÄMNAN och som själv lägger in och även ÄNDRAR filerna när jag ändrar dem på datorn! DET ville jag ju inte alls! Jag vill ju dessutom BARA använda den för foton!


Funktionerna pratade Expert-försäljaren inte alls om, sa bara att det var en bra och rejäl extern HD. Jag känner mig grymt lurad! Tänk så det kan gå när man inte får rätt information och inte heller vet om vad man ska ställa för frågor, typ "Är detta ett NORMALT externt minne som jag styr själv???" Som om jag skulle ha kommit på den frågan!


Idag går jag tillbaka med eländet! Får väl skaffa en Dummerjönshatt snart!

Av Ubitt - 13 september 2012 15:10

Ett märkligt fenomen inträffar när jag kliver in i en butik för elektronikvaror. Även om jag VISSTE precis vad jag skulle titta efter, så tappar jag fattningen direkt när en ung, snajdig kille (för det mesta är det killar) dyker upp och frågar om han kan hjälpa mig.


"Vill kika på en laptop" säger jag, som inte är lycklig innehavare av en sådan självklar pryl,  men tycker att det vore bra att kunna gå ut på nätet uppe i sängen. När killen börjar babbla om alla fördelar just den dyraste manicken innehar, fladdrar mina tankar liksom iväg, och jag tappar lusten för att inhandla en laptop eller nånting överhuvudtaget. "Får man känna på den?" mumlar jag, och trycker valhänt på några knappar. Mina fingrar känns alldeles för klumpiga och stora. Jag får känslan av att killen snabbt vill ro affären i hamn, och backar därför. Kommer inte på de viktiga frågorna, och vill inte hamna i sitsen att ha köpt fel apparat. För det mesta, ungefär 100 gånger, har jag i denna fas lämnat affären, med avskedsfrasen "jag får tänka på det ett tag..."


jag köpte ingen laptop idag heller, men investerade en och en halv lusentapp i ett externt minne om 2 TERRABYTE (tänk va!) så att jag för tid och evighet kan spara mina fotos. Alltid nåt.

Av Ubitt - 11 september 2012 10:00

Ibland sätter jag mig på en pall i alpackahagen och utövar litet yoga. Eftersom alpackorna är nyfikna på allt jag gör, så står de strax runt omkring mig. De faller lätt in i ett medetativt tillstånd och står blickstilla och andas i samma takt som jag. Fascinerande. Och mycket avkopplande!

 

                      Även busige och energiske Qatay kommer in i lugnet...

 

                      - och My´s huvud blir så tungt så han måste stödja det på staketet!

 

Presentation


Jag skriver inte om vad jag har på mig - eller vad jag ätit till frukost, men om mina djur och livet.... många foton!

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ alpackaprinsarnasblogg med Blogkeen
Följ alpackaprinsarnasblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se